Picknick vid Huttla Kvarn

Ett samarbete mellan Lilla Saluhallen Naum, Café Stilla HIllet & Naums Hembygdsförening.

Fira Morsdag och nationaldagen vid Huttla Kvarn med picknick komponerad av Café Stilla Hillet som Du förbokar och hämtar hos Lilla Saluhallen.

Beställningen sker via länken längst ner, senast två dagar före picknickdagen. Upphämtning och betalning sker på picknickdagen hos Lilla Saluhallen i Naum mellan kl. 10.00 - 13.00.

Lilla Saluhallen är en obemannad butik där man kommer in via appen "Jobs Pay".

Från Lilla Saluhallen till Huttla Kvarn kan man gå en promenad eller ta sig med bil. Vägbeskrivning finns med i picknicken. Det finns goda parkeringsmöjligheter för den som vill gå vidare till fots.

Återlämning av kylbag och termos görs vid upphämtningsplatsen, Lilla Saluhallen.

Huttla kvarn Naums hembygdsförening Festplats i Vara